Ekstremno “online” oseba. Ta opis je zgovoren, istočasno pa tudi ne. Odraščal sem pred tipkovnico, skupaj z dvema bratoma. Pravzaprav sem pionir dobe, ko se je sedenje pred računalnikom prazaprav začelo. To pa ne pomeni da nisem otroštva preživel z krvavimi koleni in komolci. Moje najstništvo je vsebovalo buljenje CRT zaslona med podajanjem disket. Misilm, da sem zgledal tako kot lovec na pokemone iz risanke, le da sem imel v rokah namesto pokežog, diskete. In v žepu svoj dlančnik. Tak, iz lesa, da nebo pomote. Precej zasanjan mulc očitno.

Takrat sem imel vprašanja, ki so me peljala skozi srednjo šolo in faks elektrotehnike in računalništva. Šele zdaj se zavedam kako geek vse to zveni. Pa v moji glavi sploh ni tako. Da popravim svoj ugled, lahko napišem, da sem že od osnovne šole rad tekel. Verjetno zato ker so mi čez vrat velikokrat poveznili zlate ali srebrne medalje. Danes je tek moj “sudo reboot -t 0”. Ne samo za glavo ampak tudi za celo telo.

Rad potujem, berem in nastopam. Moje dilaoge so pomodoro ure že prevečkrat ustavile. Pravtako so mi moje besede iz odra prinesle številne nagrade z tujine in domovine. Ampak samo zato ker mislim, da sem našel svoj šarm.

Najboljše darilo, ki ga lahko dobim je knjiga. Velikokrat se prepustim besedam lepopisja, pa naj bo to v slovenskem ali angleškem jeziku.

Že od nekdaj me navdušuje način oblikovanja s svetlobo. To je tudi razlog zakaj me privlačijo hobiji kot so fotografija, digitalno oblikovanje in izdelovanje svetil. Mislim, da je tukaj že veliko projektov ki čakajo na moj verodostojnost, da bodo zagledali svežo stran na internetu.

Whynots. Why-nots. (Zakaj pa ne) - že miljonkrat sem si to rekel, ko sem začel kakšne projekte, in to je edini par besed, ki me vedno potisne naprej, da dokončam kaj sem začel. Je pa tudi simpl ime za zapomnit. Kajne? :) Če se komu zdi da bi mogu katero stvar narest bolš tako ali drugače, potem sori, tuki sm zato, da naredim to kar me zanima. Lahko pa sodelujeva in ustvariva kaj boljšega. Piši.

Moje izpostave na internetu so se:

Twiter

Linkedin

Email